Termeni și Condiții

Bine ați venit pe Trendio.ro. Utilizarea acestui site este supusă următorilor termeni și condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste prevederi înainte de a continua să utilizați site-ul. Prin accesarea și utilizarea Trendio.ro, sunteți de acord cu toți termenii și condițiile de mai jos:

1. Conținutul Site-ului

Trendio.ro oferă articole, imagini, recenzii și alte tipuri de conținut legate de fashion, modă și design vestimentar. Toate materialele prezentate pe acest site sunt protejate de drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală. Orice utilizare neautorizată a acestui conținut este strict interzisă.

2. Utilizarea Conținutului

Puteți utiliza conținutul de pe Trendio.ro în scop personal, non-comercial. Orice redistribuire, reproducere sau folosire comercială a conținutului este interzisă fără acordul explicit al echipei Trendio.ro.

3. Comunitate și Comentarii

Trendio.ro oferă o platformă pentru discuții și interacțiune între utilizatori. Comentariile și contribuțiile trebuie să fie respectuoase, constructive și să nu încalce drepturile altor persoane. Echipa Trendio.ro își rezervă dreptul de a modera și de a șterge conținut inadecvat sau ofensator.

4. Informații Personale

Prin utilizarea Trendio.ro, sunteți de acord că informațiile personale furnizate (cum ar fi numele, adresa de e-mail etc.) vor fi colectate și prelucrate conform Politicii noastre de Confidențialitate.

5. Link-uri Externe

Trendio.ro poate conține link-uri către alte site-uri web. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri externe.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Echipa Trendio.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe site.

7. Limitarea Răspunderii

Trendio.ro depune eforturi pentru a furniza informații precise și actuale. Cu toate acestea, nu putem garanta exactitatea sau integritatea conținutului. Utilizarea informațiilor de pe acest site se face pe propriul risc.

8. Legislație Aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile în vigoare. Orice dispute legate de utilizarea acestui site vor fi soluționate în conformitate cu legile relevante.

9. Contact

Pentru întrebări, nelămuriri sau sugestii legate de termenii și condițiile de utilizare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact.

Prin continuarea utilizării Trendio.ro, confirmați că ați citit și ați înțeles acești termeni și condiții și sunteți de acord să vă conformați cu aceștia.