Descopera reducerile de Black Friday 2023 de pe site-ul Modivo

A sosit momentul mult așteptat de toți iubitorii de fashion și cumpărături inteligente – Black Friday 2023 a debutat cu oferte senzaționale pe MODIVO.ro!

Este perioada din an când reducerile substanțiale deschid porțile unui paradis pentru cei care caută să-și reînnoiască garderoba, să investească în piese de designer sau să găsească acele accesorii perfecte pentru a-și completa ținutele.

modivo.ro/

Oportunități Fashion

Modivo.ro, cunoscut pentru selecția sa curată și diversificată de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, a lansat campania de Black Friday, oferind reduceri substanțiale la mii de produse. De la branduri de lux la etichete contemporane și opțiuni accesibile, platforma online este gata să satisfacă toate gusturile și bugetele.

Designerii preferați la prețuri reduse

Ești fanul lui Michael Kors sau Tommy Hilfiger? Sau poate te îndrepti spre minimalismul scandinav al lui Acne Studios? Indiferent de preferințele tale, Black Friday este momentul să beneficiezi de reduceri la colecțiile tale favorite. Este șansa de a prinde acea geantă de designer sau perechea de pantofi la moda la o fracțiune din prețul inițial.

Pentru trendsetteri și iubitorii de clasic

Black Friday pe Modivo.ro nu este doar pentru cei care urmăresc ultimele tendințe. Este, de asemenea, o oportunitate de aur pentru cei care apreciază hainele de calitate, care nu se demodează niciodată. Clasicii precum paltoanele bine croite, blugii perfecți sau tricotajele confortabile sunt acum mai accesibili decât oricând.

VEZI PROMOTIILE DE BLACK FRIDAY PE MODIVO

O experiență de cumpărături premium

Modivo.ro își dorește să ofere nu doar cele mai bune oferte, ci și o experiență de cumpărături fără egal. Site-ul este optimizat pentru o navigare ușoară, iar descrierile detaliate ale produselor îți permit să faci alegerea potrivită.

Și pentru că timpul tău este prețios, livrarea rapidă și politica de retur simplificată te asigură că satisfacția ta este garantată.

Sfaturi pentru cumpărături inteligente de Black Friday

 • Stabilește-ți bugetul: Cu atâtea oferte tentante, este ușor să te lași purtat de val. Stabilește un buget înainte de a începe cumpărăturile și ține-te de el.
 • Planifică: Explorează colecțiile înainte de Black Friday pentru a avea o idee despre ce ți-ar plăcea să achiziționezi.
 • Verifică mărimile: Asigură-te că verifici ghidul de mărimi al fiecărui brand, deoarece acestea pot varia semnificativ.
 • Achiziționează piesele esențiale: Concentrează-te pe piesele de bază și durabile, care vor rezista mai multe sezoane.
 • Profită de oferte: Urmărește ofertele flash sau reducerile suplimentare la articolele deja reduse pentru a maximiza valoarea fiecărui leu cheltuit.

Regulament campanie Black Friday la MODIVO

 1. Organizatorul Promoției: Promoția este organizată de epantofi Modivo SRL, cu sediul în București.
 2. Locurile Promoției: Promoția este disponibilă online pe MODIVO.ro, prin aplicația mobilă Modivo și în magazinele staționare listate pe site-ul lor.
 3. Elegibilitate: Clienții care îndeplinesc condițiile de participare devin participanți la promoție.
 4. Obiectul și Beneficiile Promoției: Participanții pot beneficia de reduceri la produsele marcate ca parte a promoției, care sunt listate pe site. Produsele vor fi marcate cu emblema „BLACK DEALS până la -50%”, iar prețurile afișate vor include deja reducerea.
 5. Durata Promoției: Promoția se desfășoară de la 4 noiembrie 2023, ora 00:01, până la 9 noiembrie 2023, ora 23:59, atât online, cât și în magazinele staționare în timpul orelor de deschidere.
 6. Excluderi: Anumite produse pot fi excluse din promoție, iar promoția nu se aplică la costurile de livrare, care sunt suportate de participant.
 7. Participarea: Participarea este voluntară și gratuită, iar promoția nu se cumulează cu alte promoții sau reduceri, cu excepția cazurilor în care se specifică altfel.
 8. Reclamații: Reclamațiile privind promoția pot fi raportate prin e-mail la info@modivo.ro sau prin scrisoare la adresa furnizată în document.
 9. Modificări ale Termenilor: Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica termenii dacă este necesar, iar orice schimbări vor fi publicate pe site-ul lor.

Pentru detalii complete și condiții, participanților li se recomandă să citească termenii pe site-ul Modivo.

Black Friday pe Modivo.ro este un eveniment care nu trebuie ratat de niciun fashionista. Cu oferte atractive și o selecție vastă de produse, este momentul ideal să îți actualizezi garderoba cu piese de calitate la prețuri reduse.

Fie că ești în căutarea unui nou outfit desăvârșit sau doar vrei să te răsfeți cu un accesoriu chic, Modivo.ro are ceva pentru fiecare în această sărbătoare a modei. Așa că pregătește-te, setează-ți alarmele și bucură-te de cumpărături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *